Skip to main content
DistrictCampus
CAMPUS

Daily Schedule

2018-2019

S. Carr

4th Grade Social Studies Teacher

 

 

7:50-9:00              Social Studies (homeroom)                                             70 minutes

 

 

9:00-10:05            Social Studies (Strickland)                                              65 minutes

 

 

10:05-11:15                   Social Studies (Marcantel)                                              70 minutes

 

 

11:15-11:45                   P.E.                                                                                30 minutes

 

 

11:45-12:05                   Lunch                                                                            

 

 

12:05-1:05            Social Studies (Cobb)                                                     60 minutes

 

 

1:05-1:25              Candy Recess

 

 

1:25-1:35              Social Studies (Cobb)                                                     10 minutes

 

 

1:35-2:40              Social Studies (Sims)                                                      65 minutes

 

 

2:40-3:00              Instructional Enhancement (Math/ELA)                           20 minutes

 

                                                                  

                                                                   Total                                        390 minutes

 

Computer – Tuesday (Teachers rotate computer days)

Library – Thursday (Teachers rotate library days)

SUSAN CARR

Upcoming Events

Contact SUSAN CARR

School Phone:
1-318-325-1578
Conference Time:
1:05-1:25