Skip to main content
DistrictCampus
CAMPUS

Daily Schedule

2018-2019

K. Sims

4th Grade Science Teacher

 

 

7:50-9:00               Science (homeroom)                                              70 minutes

 

 

9:00-10:05             Science (Carr)                                                       65 minutes

 

 

10:05-11:15            Science (Strickland)                                               70 minutes

 

 

11:15-11:45            P.E.                                                                      30 minutes

 

 

11:45-12:05            Lunch                                                                            

 

 

12:05-1:05             Science (Marc)                                                      60 minutes

 

 

1:05-1:25               Candy Recess

 

 

1:25-1:35               Science (Marc)                                                      10 minutes

 

 

1:35-2:40               Science (Cobb)                                                     65 minutes

 

 

2:40-3:00               Instructional Enhancement (Math/ELA)                   20 minutes  

 

                                                                  

                                                                   Total                             390 minutes

 

Computer – Tuesday (Teachers rotate computer days)

Library – Thursday (Teachers rotate library days)

KATHY SIMS

Upcoming Events

Contact KATHY SIMS

School Phone:
325-1578
Conference Time:
1:05-1:25 Monday through Friday